Abc.fi
Palveluhaku

Laajasalon Työpalvelu Oy

Helsinki

30123263

Yhteystiedot

Gunillantie 18 A 12, 00870 Helsinki

Helsinki

050 524 9727

moc.nenillakakkepulevlapoytnolasajaal ,moc.oohaynenillak.akkep

Toimialat

Esittely

Betonilattiat yrityksille ja yksityisille. Avaimet käteen- paketti pääkaupunkiseudulla todella kohtuuhintaan.

Kaikki alkaa käynnistäni työmaalla. Jos olet ammattirakentaja, riittää kun katsomme paikat. Jos taas et tee lattianvaluja niin usein, saat minulta taatusti hyviä vinkkejä.

Seuraavaksi on valu. Halutessasi varmistua että yllätyksiä lattianvalun hintaan ei tule. voit ottaa urakkaan betonit ja pumppauksen. Jälkihoitoaine levitettynä kauttamme vähentää muovin oston, leikkailun ja roskan määrää.

Hionta timantilla tai paperilla nopeuttaa betonin kuivumista ja varmistaa laastien tarttumisen. Sen saa myös mukaan pakettiin.

  • Muotitukset
  • Huopien asennus
  • Pihakivien asennus
  • Pohjatyöt
  • Tasoitetyöt
  • Muut valutyöt
  • Toimialue Uudenmaan alue + Turku, työn pituudesta riippuen myös kauemmas.

Sijainti kartalla

Hakusanat

rakentaminen rakennusurakointi betonilattiat lattiatyöt maalaustyöt Helsinki Turku työvoimanvuokraus

Tarjoukset.fi

tahtiAlansa
Parhaat Palvelut

Laajasalon Työpalvelu Oy
JMK-ServiceMieliPuroAsennus T Lyyski KyGenpro Talotekniikka OyAakio Jarkko EljasJalasjärven TavarataksiAnjalankosken Pelti Puu OyTilitoimisto Liisa Aaltonen KyLaajasalon Työpalvelu Oy TA-Korjausrakenne OyHämäläinen Petri MarkusKajolinna Kauko KyJung Rickhard F:maKirkkonummen Elektroniikka KyK-S Suojaperustus OyRavintola VihtiGriippi OyKauhajoen Nuorisoseura RySiito-Vuori OyKiinteistöpalvelu Vilmunen OySuunnittelusektori OyKorjaamo R. VäliahoNDT-Punkaharju OyIlmastointi ja Pelti Lehtiö OyPetkeljärvi CenterKIRVESMIESPALVELUT O. LIPIÄINENVeljekset Häkkinen KyJörgen BackmanKaakon Sähköasennus OyPyhäjärviseudun kotipalvelu