Sinun ja rakennuksesi hyvinvointi
on meille arvokas asia.

Rakennus­terveys­asiantuntijasi Suomessa

Ratkaisut yksityisten, yritysten ja julkisten kohteiden sisäilmaongelmiin kotipaikastamme Jyväskylästä koko maahan

TaloTerveys Lajunen Oy on VTT:n sertifioima rakennusterveysasiantuntija, työterveyshuollon tekninen asiantuntija, HTT-Tavarantarkastaja (Keskuskauppakamari) sekä FISE:n hyväksymä kosteusvaurion korjaussuunnittelija. Yrityksemme on perustettu vuonna 2009 tarjoamaan parasta mahdollista asiantuntemusta sisäilmaongelmien tutkimiseksi niin yrityksille, julkisektorille kuin kotitalouksillekin.

Teemme rakennusten kuntotutkimuksia ja sisäilmatutkimuksia sekä niiden pohjalta korjaussuunnitelmia. Palvelemme koko maan alueella, meillä on paljon toimeksiantoja varsinkin Jyväskylässä, Oulussa, Helsingissä ja Turussa. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä, niin teemme parhaamme rakennuksesi ja sen käyttäjien hyvinvoinnin turvaamiseksi!

​​​​​​​

Oireilla on aina aiheuttaja, jonka me selvitämme 

Kun terveyshaitta syntyy tai asumisviihtyisyys heikkenee, kyse ei välttämättä ole aina kosteusvauriosta. Esimerkiksi rakennustapa, väärin tehty korjausrakentaminen ja vierineet vuodet voivat olla osa moninaisia syitä ongelman kehittymisessä. Meillä on oikeat pätevyydet ja pitkä kokemus tutkia, mistä rakennusta ja terveyttä piinaavat pulmat johtuvat.

Ota yhteyttä »

Meihin voit tukeutua tiukoissakin tilanteissa

Meille on tärkeää toimia rakennusterveysasiantuntijana sellaisessa roolissa, jossa olemme aidosti asiakkaittemme tukena. Emme ole vain alamme asiantuntijoita, vaan välitämme todella siitä, miten puoleemme kääntyvät asiakkaat voivat. Tapamme toimia ihmisläheisesti ja kulkea asiakkaidemme rinnalla on saanut paljon kiitosta. Autamme mielellämme myös sinua  – kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä »