Grandemenu

Muhkea pizza vai maittava grillieväs? Isoista Grandepizzoista riittää jaettavaa vaikka kaverille kanssa! Suosittelemme kuitenkin kaverille myös omaa pizzaa, sillä näistä herkuista et halua muille jakaa.  

Menu

Karaoke

Oletko karaoken kuningas tai mikin valtiatar? Tule taltuttamaan ikivihreät klassikot ja uusimmat hittibiisit karaokeen. Karaokea tarjolla Perjantaisin ja Lauantaisin alkaen klo 21.00.

Katso osoite

Tapahtumat

Onko kotona tylsää eikä telkkaristakaan tule mitään? Katso Ravintola Rio Granden tapahtumat ja suunnista meille! Iltoinakin jolloin erikoisohjelmaa ei ole, viihtyminen on taattu. Tervetuloa!

Aukioloajat

Ajankohtaista

 

Pe 9.2 Klo 22-> Rock & Blues Pena Pasanen & Friends.

 

Marraskuusta lähtien Karaoke perjantaisin ja Lauantaisin klo 21- ( JOS ei ole Livemusiikkia )

 

 



 

 

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Tunnelmallinen ravintola Rio Grande Kuopiossa

Ravintola Rio Grande on A-oikeudet omaava tunnelmantäytteinen ja viihtyisä ruokapaikka Kuopiossa. Ravintolamme pizzoilla ja grillieväillä nälkä on muisto vain! Tule nauttimaan paikan päälle saluunan tunnelmaan tai hae mukaan ja herkuttele kotisohvalla tai työpaikalla. Pizzojen lisäksi Grandemenusta löydät myös burgerit, pihvit ja salaatit. Ravintola Rio Grandessa karkoitat nälän lisäksi myös tylsyyden, vaikka biljardia pelaamalla. Tutustu tapahtumiimme ja tule viihtymään!


Karaoke lauantaisin


Viikonlopun kunniaksi olet lämpimästi tervetullut karaokeen lauantaisin. Viihdytä ravintolakansaa laulutaidoillasi tai tule nauttimaan muiden sulosoinnuista. Karaoke lauantaisin alkaen klo 21.00

Kirjoita teksti tähän