Madekosken puutyö

Puusepäntyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella yksityisille ja yrityksille Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa

Laadukkaat kalusteet puusepältä

Madekosken Puutyö tarjoaa puusepäntöitä yksityisille ja yrityksille Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa. Puuseppä Erkki Kenttälällä on vuosien kokemus ja vankka ammattitaito puusepän töistä. Madekosken Puutyö tekee niin pienet kuin vähän isommatkin projektit. Teemme tuotteet asiakkaan suunnitelmien pohjalta. Meiltä asiakas saa toiveidensa mukaiset, ainutlaatuiset, juuri heidän tilaansa sopivat puukalusteet.  

portaat

Portaat

puutarhapenkki

Hirsipöytä

roskakatos

Roskakatos

Asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan

Madekosken Puutyö valmistaa kalusteita ja huonekaluja massiiviipuusta asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Valmistamme laadukkaita kalusteita sekä yksityisille koteihin että yrityksille liiketiloihin. Teettämällä kalusteet puusepällä asiakas saa juuri haluamansalaisen kalusteen sisälle tai ulos. Mittojen mukaan tehdyillä kalusteilla saat pienet ja ahtaat tai tavallista korkeammat tilat hyötykäyttöön.

 

Koteihin olemme tehneet mm. keittiön kaappeja, pöytiä, hyllyjä ja pihakalusteita. Yrityksille ollemme tehneet erikoiskalusteita esimerkiksi myyntitiskejä, säilytyskalusteita ja pöytiä. Teemme myös kalusteiden pintakäsittelyt. Tarvittaessa asennamme kalusteet paikoilleen asiakkaan tilaan.