Kampanjat

Suuri suomalainen uniapneakysely

Kerro meille, mitä tiedät uniapneasta!

Vastaamalla kyselyyn, autat meitä selvittämään mitä me suomalaiset tiedämme uniapneasta, epäilemmekö itsellämme tai läheisellämme uniapneaa ja myös kokemuksia uniapnean hoidosta, mikäli niitä on.

Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 200€ hotellilahjakortin parempiin uniin!

Fysioterapiaa mukavasti kotonasi | Kotitalousvähennys -60%

Saat yksilöllistä fysioterapiaa ja kuntoutusta mukavasti kotonasi. Kotona tai palvelutalossa toteutettavat fysio- ja toimintaterapiapalvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, jolloin verotuksesta saatava kotitalousvähennys on -60% palvelun hinnasta.
Voit myös ostaa fysioterapiapalveluita vanhemmallesi ja olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Puuttuuko suustasi hammas?

Hammasimplantti on kestävä ja luonnollinen tapa korvata puuttuva hammas. Varaa aika asiantuntijamme yksilölliseen hoitoarvioon, jossa tutkitaan implantin soveltuvuus sekä suunnitellaan sinulle parhaiten sopiva toteutus hinta-arvioineen.

Toimintaterapialla sujuvampaa arkea | Kysy vapaita aikoja!

Kokeneet terapeuttimme tukevat sinua eri elämänvaiheissa.

Lasten toimintaterapia
Nuorten toimintaterapia
Aikuisten toimintaterapia
Ikääntyvien toimintaterapia

Meillä on nyt vapaita aikoja Oulussa.
Tiesithän, että itsemaksavana asiakkaana kotona tehtävä toimintaterapian työ kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Vähennys on verotuksessa 60% työn osuudesta.

Selvitä uniapnea helposti 229 €

Tiesitkö, että uniapnean toteamiseen on olemassa helppo, kotona tehtävä yhden yön kestävä tutkimus? Voit tilata tutkimuksen verkkokaupastamme ja saat sen muutamassa päivässä. Palvelumme kokonaishinta on 229 € sisältäen postimaksut, tutkimuslaitteen, hoitajan opastuksen ja erikoislääkärin lausunnon. Tutkimustulokset hoitosuosituksineen tulevat viikossa sekä hoitajan soittamana että postitse.

Et tarvitse lääkärin lähetettä. Pelkkä oma epäilys uniapneasta riittää.

Palvelumme eri elämäntilanteisiin

Tulevat tapahtumat

Ajankohtaista

Naisten uniapnea
13.3.2024 Uniapnea

Naisten uniapnea

Naisten uniapnea voi jäädä huomaamatta, koska oireetkin ovat usein erilaisia kuin miesten, eikä tutkimuksiin osata hakeutua.

Mies makoilee riippukeinossa ulkona, läppäri sylissä.

Nukutko hyvin?

Coronaria Uniklinikan unitestin avulla kartoitat helposti, kuinka todennäköisesti kärsit unihäiriöstä. Tee unilääkärin laatima unitesti. Se on ensimmäinen askeleesi levollisempaan uneen.

Tee unitesti

Meillä on tällä hetkellä
76 avointa työpaikkaa

Hyvää suomalaista hoitoa sinun parhaaksesi

Coronaria on täysin suomalainen terveydenhuollon yritys. Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa.

Tämä on Coronaria

4200

ammattilaista

358 M€

liikevaihto

100 %

suomalainen

4/5

henkilöstötyytyväisyys