Teollisuuden luottokumppani Etelä-Suomessa

Hämeen Teräsasennus Oy tarjoaa kattavat metallialan palvelut asiakkaille Etelä-Suomen alueella. Palvelumme kattaa kaiken kaikkiaan teollisuuden kunnossapidon, erilaiset hitsaukset, korjaukset ja asennukset sekä metallirakennetyöt asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan. Meidät tunnetaan vahvasta ammattitaidosta ja joustavasta palvelusta. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Hämeen Teräsasennus Oy

Hämeen Teräsasennus Oy on jo vuonna 1982 perustettu metallialan yritys. Verstaamme sijaitsee Hämeenkyrössä, mutta palvelemme teollisuutta, rakennusalaa, julkista sektoria ja yksityisasiakkaita koko Etelä-Suomen alueella, Vaasasta etelään päin.

 

Meidät tunnetaan erityisesti ammattitaitoisesta ja asiakaslähtöisestä palvelusta sekä pitkistä, kumppanuuteen perustuvista asiakassuhteista. Pyrimme löytämään kustannustehokkaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin, ja tarvittaessa saat apuamme nopeallakin aikataululla. Tavoitteemme on, että liiketoimintasi pääsee jatkumaan ilman turhia viivästyksiä.

Kysy lisätietoja

Laadukkaat metallirakenteet

Olemme metallirakenteiden kokeneita valmistajia. Työstämme metallirakenteita rakenneteräksestä sekä RST- ja HST-teräksestä. Saat meiltä myös alumiinirakenteet. Palvelemme sekä pienissä että suurissa tarpeissa, ja palvelumme on tarvittaessa kokonaisvaltaista. Voimme siis auttaa sinua aina suunnittelusta alkaen.

 

Tuotteemme tunnetaan kestävyydestään ja korkeasta laadustaan. Meiltä löytyy eurooppalainen teräsalan sertifikaatti teräsrakenteiden valmistukseen.


Autamme sinua mielellämme myös teräshankinnoissa. Meiltä löytyy laaja yhteistyökumppaneiden verkosto jo valmiiksi.

Lue lisää

Kattavat hitsaus-, asennus- ja korjauspalvelut

Tarjoamme kattavat hitsaus-, korjaus- ja asennuspalvelut niin rakennusliikkeille, maanrakennusyrityksille, julkiselle sektorille kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Avullamme saat esimerkiksi rikkoutuneet metalliosat kuntoon. Teemme hitsauksia sekä verstaallamme Hämeenkyrössä että etenkin isompien töiden osalta asiakkaiden tiloissa eri puolilla eteläistä Suomea.


Teemme esimerkiksi kuljetus-, maatalous- ja maanrakennuskoneiden korjaushitsaukset sekä vaihtolavojen, tukkikourien, erilaisten puomien ja kaivurin kauhojen korjaukset sekä huulilevyjen vaihdot.

Teollisuuden kunnossapito

Saat yrityksestämme luotettavan ja joustavan kumppanin teollisuuden kunnossapitoon. Avullamme varmistat, ettei liiketoimintaasi tule turhia katkoksia. Pidämme huolta siitä, että huollot hoituvat ajallaan ja hyvin ennakoiden. Halutessasi solmimme kanssasi kätevän huoltosopimuksen.


Olemme erikoistuneet teräsvalimoteollisuuden kunnossapitoon ja metallirakennetöihin. Monet yritykset luottavat ammattitaitomme, jota pidämme myös jatkuvasti yllä. Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan ja pyrimme löytämään aina tilanteeseen parhaiten sopivan ja kustannustehokkaimman ratkaisun.

Tutustu tarkemmin

Yrityksemme vahvuudet

Ammattitaitokuvake

Ammattitaito

Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenten mukanaan tuomalla kokemuksella.

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Toimintamme on asiakaslähtöistä. Joustamme asiakkaidemme vaihtelevien tarpeiden mukaan.

Laatukuvake

Laatu

Saat meiltä laadukkaat ja kestävät metallirakenteet ja metallituotteet.

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta löydät esimerkkejä työstämme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää ja annamme tarjouksen!