Maanrakennusta ja kiinteistöhuoltoa

Meiltä maanrakennus- ja kaivinkonepalvelut

Teemme talon pohjatyöt, salaojat, maansiirrot ja maisemoinnit nykyaikaisella kalustolla.

Kiinteistöhuoltoa joustavasti tarpeen mukaan

Suoritamme kiinteistöjen huolto- ja korjaustöitä. Myös talvikunnossapito.

Varaa mökki Ylläkseltä tai Käkkälöjoelta

Vuokraamme kahta mökkiä pohjoisesta edulliseen hintaan. Kysy.

Maanrakennusta ja kiinteistöhuoltoa Rovaniemellä

Rovaniemeläinen Kaivinkonepalvelu Saarenpudas Oy tekee monipuolisesti erilaisia maanrakennusalan töitä. Hoidamme kiinteistöjen ympäristöjen maisemoinnit sekä teemme pihatyöt, salaojat, pintavesiohjaukset, asfaltti- ja laatoituspohjat sekä muut maanrakennustyöt.

Asiakkaamme koostuvat niin yksityisistä omakotitalorakentajista, taloyhtiöistä kuin erilaisista yrityksistä.Toimintaperiaatteenamme on tuottaa mahdollisimman joustavaa ja asiakkaan tarpeita vastaavaa palvelua hyvällä lopputuloksella.

Kun etsit toteutusta esimerkiksi talon pohjatöihin, maansiirtoihin, maisemointiin ja salaojitukseen, ota meihin yhteyttä »

Meillä asiat etenevät sovitusti - tilaa meidät maansiirtoihin

Uudispihat ja vanhojen ympäristöjen korjaus- ja muokkaustyöt sekä pintavesien ohjaustyöt ovat ominta alaamme, johon koneemme soveltuvatkin erinomaisen hyvin. Työllämme on aina takuu sopimusten mukaan. Käytössämme koneet kaivamiseen, vaa`itukseen, maiden poisvientiin, täyttöihin ja tasauksiin.

Kun tilaat urakan meiltä, varmistut, että työvaiheet valmistuvat sovitusti, eikä aikaa tuhlaannu esimerkiksi ulkopuolisilta vapautuvien laitteiden odotteluun. Pidämme työympäristön aina mahdollisimman siistinä ja pyrimme minimoimaan häiriöt ympäristölle.

Ota yhteyttä - tilaa nopeita ja luotettavia toteutuksia maanrakennukseen!

Kaivinkonepalvelu Saarenpudas Oy on maanrakennuksen ja kiinteistöhuollon tekijä Rovaniemen alueella.

Kysy lisää tai pyydä tarjouspyyntö »

Vuokra mökit Ylläkseltä tai Enontekiön Käkkölöjoelta

Vuokraamme kahta mökkiä, joista toinen sijaitsee Ylläksen riennoissa ja toinen hieman pohjoisempana, Käkkälöjoen rannalla.

Ylläksellä riittää rientoa, mutta myös tilaa rentoutua. Mahdollisuus lasketteluun, hiihtoon, marjastamiseen, sienestämiseen, saunomiseen ja tanssahteluun.Ylläksen mökki on viihtyisäksi varusteltu 74 m2  vapaa-ajan asunto lähellä rinteitä ja hiihtolatuja. Ski-bussi kulkee noin 300 metrin päästä ja ladut aukenevat 500 metrin tienoilla Äkäslompolojärven maisemiin.

Käkkälöjoen erämökissä rauhoitut täydessä rauhassa. Hieno Saarikoski kuohuu ja 500-vuotiaat aihkimännyt kumartelevat vierelläsi. Aika kuluu joutuisasti kynttilän ja puukaminan lämmössä. Saunan portailta avartuu vaikuttavan jyhkeät maisemat. Kulkijoita näissä maisemissa ei yleensä näe koskaan, joten syvä rauha on taattu. Talvella autot ovat 10 km ja kesällä 1,5 km päässä.

Saat mökin käyttöösi lähettämällä sähköpostia tai soittamalla suoraan 040 4825 920.