Loma-Vietonen – lomaile, kokousta, juhlista

Nauti lomastasi kaikilla aisteilla rentoutuen tai harrastaen. Voit myös osallistua laadukkaille ohjatuille retkille tai nauttia luonnon rauhasta yksin tai perheesi kanssa pyöräillen, hiihtäen, vaeltaen, soudellen tai kanootilla meloen. Tervetuloa tekemään, oleilemaan ja nauttimaan!

Tornionlaakson väylänvarsi tarjoaa paljon kivaa tekemistä joka päivälle!

Kuvapari jossa vasta leivottua leipää ja lomavietosen mökin makuuhuone

Valitse majoitus – mökit ja asunnot lähellä Rovaniemeä

Etsitkö majoitusta läheltä Rovaniemeä, mutta luonnon ääreltä? Siinä tapauksessa kannattaa suunnata Loma-Vietoselle; meiltä löydät laajan valikoiman eri kokoisia huoneistoja ja mökkejä. Kaikki majoituskohteemme on rakennettu perisuomalaisesta hirrestä ja maalattu komean punaisiksi.

Kulkija, ken lienetkään – pysähdy hetkeksi, kuule minua. Kerron tuleville sukupolville Vietosen järvestä, kerron ympäröivien vaarojen kauneudesta; toivon, että sinä ja monet jälkeesi tulevat löydätte tienne Loma-Vietosen lämminhenkisen palvelun äärelle.

Kokouspalvelut lähellä Rovaniemeä

Haluatko kokoustaa kaukana kaupungin kiireistä? Oppiriihi on nykyaikaisella tekniikalla varustettu persoonallinen kokoustila.

Tule maistamaan aitoja paikallisia makuja

Vietosen kyökissä valmistuvat paikalliset herkkuruoat ja leivonnaiset pitävät huolen, että mahasi on sinuun tyytyväinen.
Tilausravintola

Koe unohtumaton rantasauna

Kun kaipaat irtiottoa arjesta, rantasaunan löylyt ja sykähdyttävät järvimaisemat huuhtovat arjen kiireet yltäsi kuin vettä vain.

Tekemistä ja mielenrauhaa luonnosta

Todellinen rauha kumpuaa luonnosta. Loma-Vietonen tarjoaa mahdollisuuden sekä ohjattuun että omatoimiseen toimintaan.
Tutustu aktiviteetteihin

Lähellä Rovaniemeä

Loma-Vietonen on vain 65 kilometrin päässä Rovaniemeltä. Hurauta paikalle ja löydä luonnon rauha.