Karhulan hammaslääkärikeskus sijaitsee Kotkan Karhulassa. Ammattitaitoinen henkilökunta palvelee teitä hammashuoltoon liittyvissä asioissa.

Kokeneet hammashoidon ammattilaiset

Meille Karhulan Hammaslääkäriasemalla tärkeintä on tarjota asiakkaille yksilöllistä, laadukasta ja kustannustehokasta palvelua, josta vastaa korkean ammattitaidon omaava henkilöstömme.

Cerec - 3D-teknologia

Perushammashoito

Suuhygienia

Hammasimplantti

Hammasprotetiikka

Suukirurgia

Tervetuloa
Kotoisalle vastaanotollemme!

Vastaanotollamme pyrimme siihen, että odotusaikasi olisi mahdollisimman lyhyt ja viihtyisä. Olemme täysin yksityinen, ketjuun kuulumaton täyden palvelun hammaslääkäriasema Kotkassa.

Nykyaikaiset hoitomenetelmät ja laitteet, sekä henkilökunnan jatkuva kouluttautuminen takaavat oikean lopputuloksen.

Covid-19 tiedote:

Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja noudatamme voimassaolevia viranomaismääräyksiä ja -ohjeita epidemian aikana. Hygieniakäytäntömme ovat asianmukaiset ja hoitolassamme on vain muutama henkilö kerrallaan. 

0
Tyytyväistä asiakasta
0
Hymyn valkaisua
0
Korjattua hammasta
0
Implanttia

Nykyaikaiset laitteet

Nykyaikaiset laitteemme takaavat parhaimman ja tarkimman mahdollisen lopputuloksen.

Hyvän ja sujuvan hoidon varmistavat korkealaatuiset materiaalit sekä ajantasaiset laitteet. Käytössä ovat muun muassa:

  • Nykyaikainen hoitoyksikkö
  • Atk-potilasohjelmisto (+ Kanta-palvelu)
  • 3D röntgen (myös panoraamalaite)

Myös välinehuolto on asianmukaisesti koneistettu.

HAMPAIDENVALKAISU

Hampaidenvalkaisu on yksi helpoimmista ja yleisimmistä esteettisen hammashoidon palveluista. Ammattilaisen tekemänä se on pitkäkestoinen ja turvallinen tapa kirkastaa hymyä. Paras tulos saavutetaan, kun valkaisu tehdään puhtaaseen ja terveeseen suuhun. Tämän takia olisikin hyvä, että hammaslääkäri tekisi suuhun perustarkastuksen, jonka jälkeen hampaidenvalkaisu aloitetaan suuhygienistin tekemällä hoidolla, johon kuuluu muun muassa hammaskiven poisto sekä hampaanpinnan puhdistaminen.

Hymyile aamulla naapurille, koska se voi pelastaa hänen työpäivänsä. Hymyile samalla aamulle: uusi päivä elämässä on alkanut.

Karhulan hammaslääkäriasema - Kokemuksia