Hermetel pitää kylmän sisällä ja partikkelit loitolla

RATKAISUMME

Hermetel Oy tuottaa hyvin eristettyjä ja hygieenisiä puhdastiloja, kylmä- ja pakastetiloja sekä tuotantotiloja.

KYLMÄ- JA PAKASTETILAT

Toteutamme monenkokoiset elementtitilaratkaisut elintarvikealan ja kaupan tarpeisiin – aina pienestä biojätekylmiöstä loistoristeilijöiden suuriin muonavarastoihin. Tutustu valikoimaamme tuoteryhmittäin.
LUE LISÄÄ »

Puhdastilat

Hermetel Oy:n monipuolisista puhdastilajärjestelmistä löydät alan johtavat ratkaisut. Olemme vaativien kohteiden erityisosaaja. Toteutamme projektisi tarkalla ammattitaidolla avaimet käteen-periaatteella. Lue lisää puhdastilaratkaisuistamme.
LUE LISÄÄ »

Metallituotteet

Yrityksellä on takanaan yli 40 vuoden kokemus metallituotteiden monipuolisesta valmistuksesta.
LUE LISÄÄ »

HERMETEL TARJOAA RAUTAISTA OSAAMISTA

Asiantuntijapalvelut suunnittelusta luovutukseen

Jokaisella tilalla on erilaiset tarpeet. Selvitämme perin pohjin kohdekohtaisesti, mikä on paras ratkaisu. Tuemme sinua koko projektin ajan varmistaaksemme, että tilat toimivat mahdollisimman tehokkaasti ja käytännöllisesti aina loppukäyttäjää ajatellen. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua toteuttamaan parhaat kylmä-, pakaste- ja puhdastilaratkaisut nopeasti ja joustavasti.

Takuu ja huolto

Hermetel tuotteilla on kahden vuoden takuu. Saat aina tarvitsemasi varaosat nopeasti tarvittaessa asennuksen kera.

Suomalaista laatutyötä vahvalla kokemuksella:

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu omistuspohjaltaan suomalainen yritys, joka työllistää 65 kylmäalan huippuosaajaa. Tuotantotilamme sijaitsevat Orimattilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, mikä mahdollistaa tuotteidemme toimituksen kaikkialle Suomeen sekä vientiin.

Laatu

Yhtenä vahvuutenamme on tinkimätön laadunvalvonta; käytämme alan edistyksellisimpiä laitteita sekä parhaita raaka-aineita. Elementtituotteemme ovat CE-merkittyjä standardin EN 14509:2013 mukaisesti.

Avaimet käteen-palvelua/ Luotettava kumppani

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme tilat kuntoon ja huolehdimme niiden toimivuudesta. Projektitoimintamme on nopeaa sekä joustavaa. Rakentamisen aikana työ sujuu yhteistyössä kaikkien muiden toimijoiden kanssa.

Ympäristö

Yksi tärkeimmistä laadunvalvonnan osa-alueistamme on ympäristönäkökohtien asianmukainen huomiointi; noudatamme voimassaolevia lakeja ja asetuksia sekä seuraamme aktiivisesti niissä tapahtuvia muutoksia.

Ajankohtaista

Nosto- ja siirtovaunu LT600

LT600 nosto- ja siirtovaunu on suunniteltu sairaaloiden ja seurakuntien käyttöön vainajien nostamisen ja siirtämisen avuksi. Vaunu on rakennettu tarkoin valituista sähkö- ja hydrauliikkakomponenteista, minkä ansiosta vaunu on laadukas, kestävä ja huoltovapaa. Vaunun nosto ja lasku

LUE LISÄÄ