Etusivu

Kolarikulma on kulmakunnan mutkattomin autokorjaamo

Kolarikulma on erikoistunut autopeltitöihin ja maalauksiin, autohuollot sovitusti asiakkaan toiveesta kuuluu myös palveluihimme. Vuodesta 1984 toiminut yritys on hankkinut vankan osaamisen alallaan. Kaikki automerkit korjataan!

Kolarikulmalla on käytössä maalauskammio sekä muut ajantasaiset laitteistot, työkalut ja korjausmenetelmät. Ammattitaitoinen henkilökunta on tietenkin se tärkein työkalu.

Kolarikulma on liittynyt osaksi Awux Autovahinkopalvelut ketjua. Awux on kokeneiden ja maineeltaan tunnustettujen kotimaisten korikorjaamoyrittäjien perustama ketju. Ketjun tehtävänä on tarjota asiakkaidensa käyttöön paitsi paras mahdollinen asiantuntemus ja luotettava työnjälki, myös paikallinen vastuuhenkilö, joka on valmis ottamaan henkilökohtaisesti vastuun asiakkaidensa auttamisesta.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Takuutyötä joka vaiheessa

Kolarikulma on hyvän palvelun autokorjaamo, vauriokorjaamo ja automaalaamo, jossa kaikki korjaustyöt tehdään huolellisesti, pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella. Asiakasta palvellaan laadukkaasti ja sovitulla aikataululla.

CAB Service Platform korjauskustannusohjelman avulla saamme korjauskustannukset vauriokorjauksissa  tarkasti tietoon ennen työn aloittamista. Maksuvälineeksi meille käy käteisen lisäksi kaikki yleisimmät pankki-ja luottokortit.

Ota yhteyttä, sähköpostitse tai soita, niin kerromme lisää. Mutkattomasti.