Suomi Kaikille

Porttisi osallistavaan matkailuun!

Löydä Suomen piilotettuja helmiä, esteettömiä seikkailuja ja kulttuuriherkkuja

Etsitkö unohtumattomia elämyksiä, jotka on räätälöity kaikkiin kykyihin? Älä etsi kauempaa kuin Suomi Kaikille, äärimmäinen resurssi helppokäyttöiseen matkailuun, vapaa-aikaan ja tutkimiseen Suomessa. Olitpa sitten ulkoilun ystävä, kulttuurintuntija tai vain rentoutumista etsivä, Suomi Kaikille tarjoaa jokaiselle jotakin.

Saavutettavat kohteet

Viehättävistä kylistä henkeäsalpaaviin luonnonihmeisiin löydät laajan valikoiman esteettömiä matkakohteita eri puolilla Suomea.

Aktiviteetit sisällä ja ulkona

Pidätpä sitten sisäpeleistä, ulkoilmaseikkailuista tai rauhallisista harrastuksista, löydät monipuolisen valikoiman aktiviteetteja, jotka sopivat jokaiselle kiinnostukselle ja tasolle.

Kulttuurielämyksiä

Uppoudu Suomen eloisaan kulttuuriin opastettujen kierrosten, museovierailujen ja kaikkien ulottuvilla olevien mukaansatempaavien kulttuuritapahtumien kautta.

Suunnittele täydellinen matkasi

• Majoitus

Tutustu esteettömiin majoitusvaihtoehtoihin viihtyisistä mökeistä moderneihin hotelleihin, mikä takaa mukavan oleskelun kaikille vierailijoille.

• Välineiden vuokraus

Saat tietoja sovelletuista kuntoiluvälineistä ja muista matkustamiseen tarvittavista tarvikkeista, mikä takaa vaivattoman kokemuksen matkailijoille, joilla on erityisiä vaatimuksia.

• Yhteisön foorumit ja blogit

Ota yhteyttä muiden matkailijoiden kanssa, jaa kokemuksia ja poimi oivalluksia omakohtaisista tileistä ja asiantuntijaneuvoista keskustelufoorumeillamme, blogeissamme ja matkakertomuksissamme.

Luontoseikkailut

Tutustu Suomen henkeäsalpaaviin luonnonmaisemiin luottavaisin mielin, sillä Metsähallitus ylläpitää kansallispuistoissa päällystettyjä luontopolkuja, jotka ovat kaikkien saavutettavissa.

Uusimmat matkauutiset ja päivitykset

Suosituimmat kohteet Suomessa

Suosittuja kohteita Suomessa: Matka luonnon ja kulttuurin halki

Upeista luonnonmaisemistaan, eloisista kaupungeistaan ja rikkaasta kulttuuriperinnöstään tunnettu Suomi tarjoaa matkailijoille lukemattomia elämyksiä. Lapin lumoavista revontueista Helsingin vilkkaille kaduille Suomi …
Vinkkejä matkailijoille

Käytännön vinkkejä Suomeen matkustaville: Navigointi Tuhansien järvien maassa

Henkeäsalpaavista luonnonmaisemistaan, eloisista kaupungeistaan ja ainutlaatuisesta kulttuuriperinnöstään tunnettu Suomi on kohde, joka houkuttelee matkailijoita monenlaisilla elämyksellä. Vetoipa sitten sen laajojen …

Hyödynnä asiantuntijavinkkejä ja resursseja esteettömään kotimaan matkustamiseen, mikä takaa saumattoman ja nautinnollisen kokemuksen liikuntarajoitteisille matkustajille.